Hirdetés

The Secret World: egyre csinosabb

|

Gőzerővel folyik a játék fejlesztése, hogy a júniusi megjelenésnek semmi ne vethessen gátat.

Hirdetés

A Funcom által fejlesztett The Secret World az MMO piacot gyarapítja, de a fejlesztők szerint ez valami más lesz. Remélhetőleg igazuk lesz, hiszen nem rutintalanok a szakmában, mivel az Age of Conan és az Anarchy Online és az ő kezük munkája (bár ennek nem mindenki örül). A The Secret World elvileg még nagyobb szabadságot nyújt, mint az egyéb MMO-k, ami többek között az ötezernél is több fegyvernek és tulajdonságnak köszönhető. A PC-s megjelenési dátumot már korábban megírtuk, de aki esetleg nem emlékezne rá...június 19. Ez az időpont csak a PC-re vonatkozik, mivel elsődlegesen erre koncentrálnak a fejlesztők, de szó van egy Xbox 360 verzióról is. A fejlesztői naplóból újabb infókat tudhattok meg, és láthatjátok, hogy jelenleg milyen formában van a játék:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)