Hirdetés

The Secret World - Issue #2 előzetes videó a holnapi updatehez

|

A Funcom misztikus mmoja a második kiegészítőhöz ér lassacskán, amelynek címe Digging Deeper - a fejlesztők jónéhány újdonságot és érdekességet pakolnak majd a játékba.

Hirdetés

Mostanában nem volt minden rendben a Funcom és a The Secret World 2 körül, így az issue #2 nevű kiegészítő késve érkezik majd. 

Viszont majd amikor megérkezik, jónéhány újdonságot hoz majd magával. Első, és legfontosabb talán egy új fegyverfajta, az Auxiliary, azaz kiegészítő, vagy segéd fegyverek csoportja. Ezek különböző rakétavetők, amelyek területre képesek hatni - a fegyver körön új helyet kapnak, illetve egy új profizmus szlot is jár nekik az UI-n. Akinek nem tetszik saját kinézete, az kap Londonban egy fodrászüzletet, ahol a hajzatunkat lehet lecserélni (megduplázódik a játékban elérhető hajzatok száma), New Yorkban pedig egy plasztikai sebészetet, ahol mindent meg lehet változtatni. Természetesen emellett jónéhány új nyomozós, Lair Action és auxiliary weapon misszió is bekerül majd. A fejlesztők igérete szerint minden új update tartalmazni fog új missziókat is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)