Hirdetés

The Secret World Issue #2 - késés az elbocsájtások miatt

|

Vannak játékok, amelyekben több van, mint amennyi elsőre kiderült. Ilyen a Funcom mmo-ja is.

Hirdetés

Én magam, aki teszteltem és játszottam is vele (íme egy kis játékmenet) jól tudom, hogy egyedi megoldásaival üde és friss hullámokat hozott az mmorpg-k körébe: persze ez sokaknak nem tetszett, de tény, hogy egyedi alkotásról van szó. A készítők megígérték, hogy havonta jönnek majd az új tartalmi csomagok a The Secret Worldhöz. 

A második The Secret World kiegészítő azonban máris késni fog. Az elbocsájtások, a csapat újraszervezése és az anyagi spórolások miatt ezt a feszített ütemet nem lehetett tartani, így az issue #2 szeptember 11-én jelenik majd meg. Kíváncsi leszek a továbbiakra, vajon az új körülmények között a Funcom képes lesz-e teljesíteni ígéretét.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)