Hirdetés

The Secret World - jó darabig nem lesz ingyenes

|

A Funcom kijelentette, hogy kiállnak az előfizetéses modell mellett, így aki arra vár, hogy a The Secret World ingyenessé váljon, várhat még egy darabig.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy a F2P modellre való átállást azért még nem olyan magától értetődő folyamat, mint sokan hiszik. A Funcom legalább is kijelentette, hogy még egy darabig nem tervezik az átállást, egyszerűen csak azért, hogy megtartsák játékuk „értékét”.

„Talán érzelgősnek tűnhet, de úgy érezzük, hogy majdhogynem bizonyítanunk kell azt, hogy ennek a modellnek még nem áldozott le, és hogy a játékosok érezzék az értékét a tartalomnak.” mondta Joel Bylos igazgató. A csapat kreatív feje, Ragnar Tornquist még viccesen hozzátette, hogy a The Secret World üzleti modellje változhat „egy, vagy kettő, vagy öt év” múlva. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)