Hirdetés

Free-to-play játékként tér vissza a The Secret World

|

Az utóbbi időben nem ment olyan jól a The Secret World szekere, de a Funcomnak már megvannak a tervei arra, hogy ismét életet leheljenek ebbe az igencsak ambiciózus MMO-ba.

Hirdetés

Nem csak az üzleti modell, hanem a játékstílus is megváltozik, amikor tavasszal elrajtol a The Secret World Legends. A Funcom egykori előfizetős MMO-ja teljesen ingyenessé válik (az előfizetéses modellt már évekkel ezelőtt elhagyták), de belenyúlnak a grafikába, a fejlődési rendszerbe és a harcba is.

A The Secret World Legends már nem is MMO lesz, a Funcomos srácok "shared world RPG"-ként hivatkoznak rá. A többjátékos mód mostantól csak opcionális, aki nagyon akarja, a teljes sztorit végigdarálhatja egyedül is. A fejlesztők alaposan átdolgozták a fényeket, a karaktereket és az animációkat is, de mivel a játék alatt továbbra is ugyanaz a grafikus motor dübörög, azért nem lesznek generációs különbségek.

Örülünk, hogy a Funcom nem hagyja szép lassan meghalni a The Secret Worldöt, hanem megpróbálnak új életet leheni a projektbe. Ha ez is beindul, akkor a Conan Exiles bevételeivel együtt már bőven lesz mit a tejbe aprítani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)