Hirdetés

The Secret World - népszerűbb mint valaha, de még ez is kevés

|

Mióta elhagyta a havi előfizetéses rendszert, a Funcom MMO-ja megtöbbszörözte rajongói számát, a dolgozók száma viszont egyre csak csökken.

Hirdetés

Tavaly decemberben állt át az igen igéretes The Secret World a havidíjról a Guild Wars-féle egyszeri fizetéses módszerre, melynek hatására megnégyszereződött a felhasználói bázis.

Az elmúlt négy hétben összesen több mint 70000 példányt adtak el a játékból, ami 30 százalékos növekedést jelent. Ugyan a kliens még mindig viszonylag drágának számít a maga 29.99 eurós árával, ráadásul az év folyamán érkező DLC-k is fizetősek lesznek, a felhasználók számának ilyen mértékű növekedése is azt mutatja, hogy továbbra is van érdeklődés a The Secret World iránt. A szeptemberi átszervezés azonban nem volt elég ahhoz, hogy a Funcom a decemberi váltás után is elegendő profittal számolhasson, így újabb elbocsájtásokra volt szükség. Pontos számokat nem tudunk, csak azt, hogy több stúdiót bezárnak, de a változások nem érintik a cég játékait.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)