Hirdetés

The Settlers 7: Paths to a Kingdom Limited Edition gyűjtőknek

|

Elhivatott rajongók örömére pofás limitált kiadás is készül a Settlers sorozat legújabb felvonásából.

Hirdetés

A mellékágakat nem számítva már a hetedik részénél tartanak a Némethonból világhódító útra indult telepesek. Győkerei révén nem meglepő, hogy hazájában a legnépszerűbb a sorozat.



Az már biztos, hogy a német nyelvterületen élő játékosok PC-re és Mac-re is beszerezhetik majd a március 25-i premiert követően a The Settlers 7: Paths to a Kingdom gyűjtői változatát. Feltételezhetően, a világ más pontjain tömörülő rajongóknak is megadatik a lehetőség, hogy limitált példánnyal gazdagítsák kollekciójukat. Az angol és a francia kiadás biztosra vehető, a többi még kérdéses.



Lássuk tehát, mit is tartalmaz a The Settlers 7: Paths to a Kingdom Limited Edition doboza!
 - Egy exkluzív térkép
 - Castle Forge (Korlátozott képességű szerkesztő, amivel a vár külsején eszközölhetünk apróbb módosításokat. Hasonlít a skirmish térképek variálására használatos Map Forge szerkesztőre.)
 - A játék zenéit tartalmazó CD
 - 16 cm magas telepes figura
 - Egy csomag gabona (árpa, búza, kukorica)
 - Egy A/2-es poszter

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)