Hirdetés

The Settlers II: 10th Anniversary - már szinkronnal is játszható

|

Felirattal már régóta játszható a Ubisoft és a Blue Byte Software 2006-os klasszikusa, a The Settlers II: 10th Anniversary, de a magyar szinkronos változat is megér egy misét.

Hirdetés

Az 1996-ban megjelent The Settlers II és tizedik évfordulós remake-je, a The Settlers II: 10th Anniversary a széria legkedveltebb darabjai, ilyen népszerűséget azóta sem sikerült elérnie a Blure Byte Software által fejlesztett Settlers franchise egyetlen részének sem. 

Talán éppen a sors keze van benne, hogy a kultikus stratégiai játék huszadik évfordulójához közeledve donSzundhy meglepett minket a The Settlers II: 10th Anniversary szinkronjával, amelyet a mozgi-stúdióban vettek fel. A szöveget Takysoft készítette, a hangot pedig Kő Gergelynek köszönhetjük. Ha vacillálnátok azzal kapcsolatban, hogy megéri-e leporolni újra ezt a klasszikust a szinkron kedvéért, hallgassatok bele az alábbi videóba és döntsétek el, szerintünk igen. 

A The Settlers II: 10th Anniversary magyar szinkronját ide kattintva tölthetitek. Jó szórakozást kívánunk hozzá és köszönjük a készítőknek a munkájukat! 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)