Hirdetés

The Settlers: Rise of Cultures - Vissza a gyökerekhez

|

Az idősebb rajongók által a sorozat legjobbjának tartott The Settlers II nyomdokain halad a német Funatics.

Hirdetés

Az említett csapat a legkevésbé sem számít tapasztalatlannak a témában. Nekik köszönhetjük a legjobb Settlers-klón címet kivívó Cultures és Northland című játékokat, továbbá ők készítették el a Settlers II tizedik évfordulójára a régi játékmenetet új grafikai köntösbe öltöztető remake-et.
A 2008 őszére tervezett Rise of Cultures ezt a vonalat viszi tovább, s az egyiptomiak mellett olyan egzotikus népeket helyez a játékosok isteni erőt birtokló tenyerébe, mint a skótok(kelták) és a bajorok(markomannok).
Az Ubisoft német oldalán érdemes megtekinteni egy hosszabb videót, amely több más játék mellett az új Settlersből is exkluzív képeket tár elénk. Érdekes újítás, hogy bizonyos mennyiségű nyersanyag "feláldozásával" hosszabb-rövidebb ideig tartó bónuszokat (pl. hatékonyabb kitermelés a bányákban, gyorsabb szállítás, stb.) vásárolhatunk. A harc is minimális fejlesztésen ment keresztül. Nagy seregeket nem, ám kisebb csapatokat irányítunk (lásd! Settlers III), s a katapultok is visszatérnek. Harcosaink nem csak HP-vel, hanem fegyverzettel, páncélzattal, védő- és támadóértékkel is bírnak.

The Settlers: Rise of Cultures - 1. kp


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)