Hirdetés

The Settlers - Vissza a gyökerekhez

|

Szép dolog a kisérletezés, de van amikor érdemes visszatérni az alapokhoz. Úgy tűnik, így gondolkodnak a Ubisoft-nál.

Hirdetés

Ralf Wirsing, a Ubisof németországi tevékenységéért felelős üzletvezető elárulta, hogy több játéksorozat esetében (különösen a Settlers brand-et emelte ki) elkövették azt a hibát, hogy megpróbálták a globalizált világ ízléséhez igazítani. Úgy véli, az ilyen lépésekkel olykor túlságosan is eltávolodtak a gyökerektől, pedig egy német játék esetén pont a német játékosok igényeit kellene szem előtt tartaniuk. A hibákból azonban tanulnak, s a jövőben a "Vissza a gyökerekhez!" stratégia mentén fognak ténykedni, ám a Settlers esetében még egyszer kikacsintanak ugyan a "nemzetközi ízlés" irányába. Hogy ezalatt a Settlers: Rise of Cultures című szösszenetet értette, vagy egy teljesen új epizódot, egyelőre rejtély.

The Settlers: Rise of Cultures

The Settlers: Rise of Cultures - 4. kp The Settlers: Rise of Cultures - 3. kp The Settlers: Rise of Cultures - 2. kp The Settlers: Rise of Cultures - 1. kp


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)