Hirdetés

The Ship HD - tudjuk, mikortól szúrhatjuk egymást hátba újra

|

Idén tíz éves a The Ship, melyben hajókon kell vadásznunk egymásra, miközben vigyázunk arra, hogy ne váljunk mi is áldozattá. Most felújítva térhetünk vissza.

Hirdetés

2006-ban a The Ship egy érdekes új próbálkozás volt arra, hogyan lehet egy nem pörgős, de izgalmas többjátékos játékot készíteni.

A Half-Life 2 modként indult játék felhasználói bázisa sosem nőtt hatalmasra, de egy darabig azért valahogy életben maradt. Mostanra viszont nem működik a játékbeli szerverböngésző sem, de a fejlesztőcsapat úgy látta, itt az idő újraéleszteni az ötletet. A The Ship Remastedben (nem Remastered, Remasted, így írják az alábbi trailer címében is), vagy inkább HD-ban ugyanaz a feladat: bekerülünk egy szerverre néhány másik játékossal, és megkapjuk, kit kell elintéznünk a hajón lévők közül, viszont azt nem tudjuk, ránk ki vadászik.

A HD kiadás február 15-én jelenik meg, eleinte csak Early Access címként. Akinek megvan az eredeti, 25% kedvezményt kap.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)