Hirdetés

The Simpsons: Hit & Run - a producer sem bánná, ha készülne remake

|

Kevés adaptáció örülhet akkora tiszteletnek, amekkorának a Hit & Run.

Hirdetés

A The Simpsons: Hit & Run nagyon ügyesen elkapott egy hullámot, mind a kritikusok, mind a játékosok imádták, el is ment belőle 3 millió példány. Külön mókás, hogy a Radical Entertainment főleg a Grand Theft Auto szériából merített hozzá inspirációt, és bár a két franchise célcsoportja nem pont ugyanaz, nyílt vagy részben nyílt világban kalandozni mindenki szeret.

Hirdetés

A LADbible beszélgetett Vlad Ceraldival, a játék producerével, és felmerült a kérdés, hogy mit szólna egy újrakiadáshoz. Elmondta, el tudja képzelni, hogy remaster vagy remake készüljön, ez elsősorban a jogtulajdonosokon és a fejlesztőkön múlik. Megemlítette a remake-ekben jártas Nintendót, mint jó példát, és hozzátette, jó volna újra elővenni a karaktereket, az univerzumot, átgondolni az irányítást, a részletességet. Reméljük, akárki is rendelkezik most a jogokról (valószínűleg az Electronic Arts, hiszen a legutóbbi konzolos játékot, a The Simpsons Game-et, valamint a mobilos Tapped Outot is nekik köszönhetjük), hasonlóképp látja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)