Hirdetés

The Sims 2: Apartment Life - Új kiegészítő a láthatáron

|

A sorozat rajongói nem maradnak betevő nélkül a harmadik epizód érkeztéig sem. Erről kiegészítők áradata gondoskodik.

Hirdetés

Kevesebb, mint egy hónappal az IKEA Home Stuff című pakk bejelentése után kiderült, hogy egy komolyabb expanzió is érkezik a milliók által kedvelt játékhoz. Az augusztusra tervezett Apartment Life merőben új környezetbe helyezi simjeinket, mégpedig egy többlakásos bérházba. Egyszerre több háztartást is vezethetünk, átruccanhatunk a szomszédokhoz, leugorhatunk a sarki kávézóba, felfedezhetjük a közeli játszótereket, s új barátokra lelhetünk.

sims.jpg


Bevezetnek egy új népszerűség-mérőt. Ez azt hivatott mutatni, hogy a lakóközösség mennyire fogadott el bennünket. Természetesen nem egyenlakások lesznek, ugyanis öt különböző típusú és méretű otthont választhatunk magunknak az egyszobás legénylakástól az inassal együtt árult luxuslakásig.
Úgy tűnik, az EA apránként igyekszik hozzászoktatni a játékosokat a Sims 3 újításaihoz.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)