Hirdetés

The Sims 2 Ultimate - így szerezheted meg ingyen!

|

Mindig is vágytál a The Sims 2 teljes, kiegészítőket is tartalmazó kiadására? Most ingyen megkaphatod, megmutatjuk, hogyan.

Hirdetés

Folytatódik az ingyenjáték-osztogatás, és bár az Originen tudjátok beszerezni a The Sims 2 Ultimate Collectiont, nem az EA On the House promóciójának részeként (amiben korábban a Dead Space és a Battlefield 3 is volt).

Ahhoz, hogy a játék legálisan a tiétek legyen, jelentkezzetek be Originen, majd a Redeem Product Code oldalon adjátok meg ezt a kódot: „„I-LOVE-THE-SIMS” (idézőjelek nélkül). A következő oldalon látjátok is a terméket, és az Origin program telepítése után már tölthetitek is. Az ajánlat csak egy hétig él, és valószínűleg annak a hozománya, hogy az EA megszünteti a The Sims 2 támogatását. Akinek egyébként is megvolt a The Sims 2 az Origin könyvtárában, automatikusan megkapták az Ultimate Collectiont.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)