Hirdetés

20 év alatt mennyi Simet lehet létrehozni?

|

20 éves a The Sims, ennek kapcsán az EA színes kis infókkal készült a jubileum ünneplésére. Kiderül mennyi Simet alkottunk, mennyien házasodtak, mennyi vámpír és űrlény tengeti az életét a virtuális világban.

Hirdetés

A The Sims játékokkal valószínűleg a legtöbb játékos találkozott élete egy pontján, hiszen sokaknak ez volt a "kapudrog" a komoly gamer lét felé. Persze széria leginkább a casual rétegnek köszönheti népszerűségét, hiszen a videojátékok szeretetétől függetlenül, mindenki szívesen alkot meg magának alternatív személyiségeket, akiket azután mindenféle necces szituációkba küldhet. Az EA most néhány érdekességgel ünnepli, hogy 20 éve rendületlenül gyűrjük a The Sims sorozat különböző darabjait. 

Hirdetés

Egy ilyen régóta futó franchise esetében természetesen igen komoly számokról beszélhetünk, ha elkezdjük boncolgatni, hogy mennyi mindent alkottak benne a rajongók; összesen 1,6 milliárd Simet hoztunk létre az évek során, amiből 6,9 millió volt vámpír, 1 millió sellő és 217 ezer űrlény:

Emellett a Simek 1,3 milliárd alkalommal teljesítették be szerelmüket a jól ismert WhooHoo effekt kíséretében; 37 millió házasság történt a játékban, ami 173 ezer Sim kisgyereket eredményezett. Emellett 575 millió háztartásban tevékenykedtek szorgos kis avatárjaink. 

Egyáltalán nem csoda, hogy ilyen kiemelkedő számokat tudott közölni a játék kiadója, hiszen csak a The Sims 4 20 millió egyedi játékossal rendelkezik a legfrissebb adatok alapján, viszont a korábbi részek sem panaszkodhatnak népszerűség terén. A kiadó egy 20. évfordulós pezsgőfürdővel kedveskedik a játékon belül minden felhasználóknak, amit egy kisebb frissítés után érhettek majd el. 

Nektek melyik The Sims játék volt a kedvencetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)