Hirdetés

The Sims 3 - Elérhető a World Tool béta

|

A legújabb The Sims 3 javítás nem csak bugokat írt.

Hirdetés

A The Sims 3 csaknem akkora sikertötrénet, mint elődjei. Persze egyelőre még nem adtak el belőle annyi milliót, de még néhány kiegészítő, és meglesz az is.

Aki megvette a decemberi GameStar magazint az tudja, hogy az első The Sims 3 kiegészítő egészen jó lett, nem is annyira rókabőr, mint hittük. A következő jó hír, hogy a legújabb The Sims 3 patch bemutatta a World Tool bétaverzióját. Ahogy bizonyára mindenki kitalálta, eme kis programocska segítségével egész világokat dizájnolhatunk, amiket aztán megoszthatunk a többiekkel. Linket nem tudok adni sajnos, mert csak regisztrált felhasználók tölthetik, én meg az nem vagyok. Közben Gyu mester talált letöltő linket, töltse mindenki vadul:

The Sims 3 World Tool

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)