Hirdetés

The Sims 3 - konzolokra idén ősszel

|

Az Electronic Arts sikerjátéka ősszel konzolokra is betör.

Hirdetés

Tavaly nyáron jelent meg a The Sims sorozat harmadik része PC-re és Mac-re, és az Electronic Arts egyik húzócímévé vált, ahogy a széria többi epizódja is.

A The Sims 3 idén ősszel DS, Playstation 3, Wii és Xbox 360 rendszerekbe is betör, teljes pompájában. Nem ez az első alkalom, hogy egy The Sims epizód megjelenik konzolra, ám azok történetalapúak voltak. A PlayStation 3 és Xbox 360 verzió vásárlói elért eredményeiket azonnal küldhetik Facebookra. Ennek következményeképp minden játékos csak egy CD-kulcsot regisztrálhat, így elkerülhető a használt játékok vásárlása. A Wii többféle érdekes feladatot is tartalmaz, míg a DS változatban a stylus használatát sem kell hanyagolnunk, méghozzá nem csak a ház építésénél, de a karakterünk kialakításánál is használni fogjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)