Hirdetés

The Sims 3 Álomállások - az új kiegészítő bejelentve

|

A The Sims 3 esetében is folytatódik a tendencia, az Electronic Arts egyre-másra szórja a kiegészítő csomagokat.

Hirdetés

Ezúttal olyan élhetünk át, ami még nem volt: a The Sims 3 Álomállások kiegészítővel betekintést nyerhetünk simjeink munkájába, végigkísérhetjük őt annak során, sőt akár néha segíthetünk is neki.

A hivatalos közleményben ez áll az újdonságokkal kapcsolatban:

"- Légy hős, vagy törj borsot a szomszédok orra alá tűzoltóként, magánnyomozóként, orvosként, szellemvadászként és így tovább!
- Válaszd ki Simed karrierútját - a jó vagy a gonosz oldalán dolgoznak majd, kreatívan törekednek a sikerre vagy naplopóként kibújnak a felelősség alól?
- Simed munkahelyi döntései megváltoztatják a várost és más Simekre is hatással lesznek. Építészként változtasd meg a város képét, vagy divatdiktátorként teremts új sikket a szomszédságban.
- Szerezz új képességeket! Sajátítsd el a feltalálás, szobrászat és tetoválás művészetét, majd új képességeiddel keress több Simoleont!"

Mindenesetre úgy néz ki, egy újabb izgalmas kiegészítővel leszünk gazdagabbak. Megjelenési dátumról egyelőre nem tudunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)