Hirdetés

The Sims 3 - új DLC-k a láthatáron

|

Két vadonatúj letölthető tartalmat jelentett be az Electronic Arts a The Sims 3-hoz: jönnek a filmek és a jövőbe utazunk!

Hirdetés

A The Sims 4 bejelentés nem jelenti azt, hogy az EA és a Maxis ne bővítenék tovább a The Sims 3 tartalmait és a The Sims 3: Sárkányvölgy után két vadonatúj bővítményt is dobnak elénk, hogy örüljünk.

A The Sims 3: Movie Stuff és a The Sims 3: Into the Future nevek szerencsére önmagukért beszélnek: míg az előbbi a filmek világába kalauzol el minket új dekorációkkal, lakberendezési tárgyakkal, ruházattal és egyéb felszerelésekkel, addig az utóbbi esetében a jövőbe látogathatunk el, ahol minden... futurisztikus.

Az Into the Future október 25-én jelenik meg, de a Movie Stuff DLC-re csak szeptember 13-ig kell várnunk. Hamarosan bővebb információkat is kapunk a csomagokról, addig is nézzétek meg a bejelentéshez mellékelt előzeteseket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)