Hirdetés

The Sims 3: World Adventure - China teaser trailer lokálból

|

Nemrégiben magam is kipróbáltam a The Sims 3-at és nem értem, sokakban miért van nagy ellenérzés a játék iránt

Hirdetés

Jól el lehet lenni vele, bár nincs benne annyi adrenalin, mint egy jobb MMO-ban vagy FPS-ben, de elég jól kitalálták az EA-s arcok.

S mivel a The Sims 3 voltaképp még elég "fiatal", így nincs még hozzá csillió kiegészítő (bár userek által létrehozott tartalom nem kevés van már). Nemsokára érkezik majd a The Sims 3: World Adventures, amely simjeinket a világ ismertebb helyeire juttatja el, ahol érdekes kalandokban lesz részük. Egy biztos - a World Adventures jóval összetettebb kiegészítő, mint egy bútor és tapéta kieg, vagy egy ruhamárka kieg, így remélhetjük, hogy tovább növeli a játék színvonalát.

S hogy a kiváncsiságot is tovább növeljük, íme a kínai trailer, amely megérkezett lokálba végre (igen, tudom, tegnap már volt ez a hír, de akkor nem volt még lokálban a videó):

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)