Hirdetés

The Sims 3: World Adventures hivatalosan bejelentve

|

Az Electronic Arts a mai napon jelentette be hivatalosan is a The Sims 3 első kiegészítőjét The Sims 3: World Adventures címmel.

Hirdetés

Az esztendő legjobban fogyó PC-s játékának bizonyult a The Sims 3, amely mentes mindenféle DRM-től és egyéb irritáló mozaikszavaktól.



Feltételezem, nem sokan lepődnek meg azon, hogy a korábbi félhivatalos információk igaznak bizonyultak, s végül nem Destination Adventures, hanem The Sims 3: World Adventures címmel bejelentették az első kiegészítőt. Scott Evans, a Sims franchise felelőse úgy nyilatkozott, hogy a sorozat talán legtartalmasabb expanziójára számíthatnak a rajongók. Sunset Valley és Riverview városkáinak határain túl egzotikus helyszínekre utazhatnak el simjeink. Kínai, francia és egyiptomi ihletésű területekről van szó, amelyeket világhírű túristalátványosságok másai tesznek izgalmassá. Shang Simla (Kína) városában példának okáért harcművészetet tanulhatunk, Champs Les Sims (Franciaország) a romantikázni vágyok kedvelt találkozóhelye lesz, míg Al Simhara (Egyiptom) királysírjai kísérteties kalandokat ígérnek.



Kincsek felkutatása, úgy képességek és jártasságok elsajátítása, más simekkel való ismerkedés, a kultúraközi kommunikáció izgalmai, és megannyi kaland vár azokra, akik úgy döntenek, hogy megvásárolják a kiegészítőt. Említésre érdemes még, hogy minden egyes vásárló 1000 simponttal gazdagodik, amit az online The Sims 3 Store kínálatából csemegézve költhet el. Az expanzióhoz kapcsolódó, exkluzív online tartalmakat majd a későbbiekben ismertetik részletesen.
A dolgok jelen állása szerint a november tizenhatodikával kezdődő héten kerül az üzletek polcaira a The Sims 3: World Adventures PC-re és MAC-re szánt verziója. 2010 elején a mára megkerülhetetlennek tűnő iPhone és iPod Touchplatformokra is megjelenik a játék az EA Mobile jóvoltából.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)