Hirdetés

The Sims 3: World Adventures megjelenési dátum?

|

Egy brit online áruház szerint végleges nevet és pontos megjelenési dátumot kapott a The Sims 3 első kiegészítője.

Hirdetés

Amíg az Electronic Arts nem töri meg hivatalosan a csendet, és jelenti be a The Sims 3 első kiegészítőjét, addig egyetlen kapcsolódó írás sem lesz több puszta találgatásnál. Más kérdés persze, hogy milliós eladásai, illetve az EA Simsekkel kapcsolatos üzletpolitikájának ismeretében nincs olyan ember, aki kételkedne abban, hogy még idén jelentősebb tartalombővítésre kerül sor.



A korábbi híradásokban még Destination Adventures címre hallgató kiegészítőről az égadta világon nem lehet semmi biztosat tudni, ráadásul a Argos honlapja szerint valójában World Adventures lett a végső cím. A november 20-ra datált megjelenési dátumon kívül csak az árcédulát (24,99 angol font) tüntették fel, így abból kiindulva, hogy igazak a cég értesülései, feltételezhetjük, hogy a World Adventures, vagy Destination Adventures (lényegtelen apróság) normális kiegészítő lesz a The Sims 3-hoz, és nem egy olyan csomag, ami három új széket, két új asztalt, egy szekrénygarnitúrát, s ráadásként egy méretes kaktuszt dug a játékos orra alá.



A hír megfogalmazása közben bukkantam rá a spanyol Shinestar (bár itt november 19. szerepel) honlapjára, és a cseh Xzone twitteren elkottyantott morzsáira, amelyek szintén a címet és a dátumot hivatottak megerősíteni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)