Hirdetés

The Sims 4 - az EA szerint ezért nem lesz medence és csecsemő

|

Az EA egy blogposztban igyekezett elmagyarázni, hogy miért maradnak ki ezek a részek a The Sims 4-ből. Két szóban összefoglalható, hosszúra húzott indoklás következik.

Hirdetés

Ha valaki esetleg a rövidített változatra kíváncsi, mert nem akar túl sokat olvasni, annak összefoglalnám, hogy miért is nem lesznek csecsemők és medencék a The Sims 4-ben. Figyeltek? Jó. Azért, mert nem.

Lényegében erről szól az a hosszú poszt, amiben a The Sims 4 fejlesztői arról írnak, hogy miért maradtak ki ezek a megoldások a játékból. Korábban a Maxis egyik munkatársa elmondta, hogy "ugyan érti, hogy miért csalódottak az emberek amiatt, hogy nem lesznek csecsemők és medencék a The Sims 4 alapjátékban a szeptemberi megjelenéskor", de szeretné, ha tudnánk, hogy "egy olyan elképesztően erős alapot építettek, ami minden álmunkat valóra válthatja a jövőben". Sokan rögtön DLC-kre gondoltak, ami nem lenne új a sorozat történetében...

A most kikerült posztban egy legjobb esetben is csak valamilyen magyarázatot kaptunk. "Az egész azzal az új technológiával és rendszerrel indul, amit az új The Sims alapjának építettünk - új mesterséges intelligencia, új animációs rendszer [...] és még sok minden más teljesen új dolog van ebben a játékban" - írta Rachel Franklin, a játék producere.

"Szóval az a lényeg, hogy amikor leültünk megbeszélni, hogy mit is szeretnénk ettől a játéktól, milyen új technológiákat akartunk belerakni, tudtuk, hogy kompromisszumokat kell kötnünk és ezek csalódottsággal töltenek majd el pár rajongót. Nem volt könnyű, higgyétek el, de a The Sims 4-gyel kapcsolatos álmunk megvalósításához szükség volt rá" - fejezte be Franklin.

A teljes posztot itt olvashatjátok, én őszintén szólva nem találtam benne olyan részletet, ami kizárta volna a medenceépítést vagy azt, hogy csecsemők legyenek a játékban. Sokkal valószínűbb, hogy itt bizony arról van szó, hogy az alapjátékba nem tervezték bele. Meglátjuk.

Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)