Hirdetés

Bébi Yoda a The Sims 4-et is meghódította

|

Mivel a Star Wars és a The Sims jogok is az EA-nél csücsülnek, így semmi nem szabhatott gátat az évszázad crossoverének.

Hirdetés

Aki nem hallott még ezelőtt Bébi Yodáról, annak először is gratulálunk, hogy sikerült kiszabadulnia szadista fogva tartói markából, akik nem engedték internet közelébe, másodszor pedig elmondjuk, hogy az apró zöld lény a Disney+-on futó The Mandalorian egyik szereplője, aki pillanatok alatt kitúrta a rivaldafényből magát címszereplőt is. Ha nem csak a sorozatban szeretnétek találkozni a zöld aprósággal, hanem játékban is, akkor mostantól a The Sims 4-ben is lehetőségetek van rá.

Hirdetés

Az EA mostanában más játékaiba is csempész némi Star Wars-t, a The Sims 4 sem kivétel. Mától a gyermek is megjelenhet a Simjeink mellett. Ezen felbuzdulva egy kerti szobor formájában már bárki behúzhatja az apróságot, ha esetleg úgy érzi, hogy virtuális udvarát nem járja át eléggé az Erő:

Egyébként nem ez a karakter első videojátékos feltűnése, hiszen egy lelkes modder a Star Wars: Battlefront II választható hősei közé már elhozta a mindenki számára ismeretlen fajú kis lényt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)