Hirdetés

The Sims 4 - a legújabb kiegészítőben igazi nagyvárosi életet élhetünk

|

Ahogy a City Living DLC neve is sugallja, végre egészen más irányba terelhetjük simjeink sorsát.

Hirdetés

Azt már korábban is tudtuk, hogy a megszokottól eltérően nem a kertvárosban egyengetjük simjeink útját a legújabb DLC-ben, a most kijött trailernek köszönhetően azonban még nagyobb rálátásunk lett arra, hogy mivel is bővül a játék. Mindenkinek ismerős problémák köszönnek majd vissza a játékmenetben, szembe kell majd néznünk az akadékoskodó főbérlőtől a kibírhatatlan szomszédokon át igen sokféle karakterrel, emellett pedig természetesen tetteinkkel és stílusunkkal barátokra is találhatunk környezetünkben.

A lakásunk helyének megválasztása is kulcsfontosságú lehet: a környék adottságai hatással lehet a simjeink karrierjére, lelkiállapotára is. Ezúttal nem tudunk a lakásainkon mindent kedvünkre alakítgatni, sokkal realisztikusabban befolyásolhat minket a környezet mind negatív és pozitív irányba is. Ha megfelelő barátságokat kötünk vagy románcba bonyolódunk, akár egy felhőkarcoló tetején is lehet saját lakosztályunk, de aki szívesebben szimulál valami valósághűbbet, megteheti, hogy alacsony lakbérért tengesse napjait egy albérletben.

A The Sims 4 harmadik nagyobb kiegészítője, a City Living november 1-én jelenik majd meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)