Hirdetés

The Sims 4 - ennél viccesebb csalást még nem láttál

|

Szinte végtelen, dülöngélő emberi tornyok és az égbe elszálló simek várnak rád, ha egy csalással kicsit felforgatod a karaktereid életét. Talán ez a Sims legjobb megoldása.

Hirdetés

A The Sims 4 egyik szlogenje volt már a kezdetektől fogva, hogy furcsa történeteket alkothatsz meg a játékban. Talán ez a mostani történet egy fokkal furcsább, mint amire a készítők eredetileg gondoltak. Egy csalás segítségével hozott létre az egyik YouTuber, Dr. Gummybear néhány abszurd szituációt.

A cheat lényege az, hogy a simek fejét kicserélhetjük, méghozzá bármilyen tárgyra, így akár kondigépekre, kádakra, vagy éppen vécécsészékre is. Ez viszont nem csupán egy külsődleges változást eredményez, a fejnek beállított alkalmatosságok használhatók is maradnak.

 

És ha el is kezdjük simjeinket noszogatni, hogy vegyék használatba a furcsa helyen lévő tárgyakat, Monty Python-szintű őrültségek keredekdnek ki a dologból. Az egymás hegyén-hátán dülöngélő kádfejű simekből épített torony csupán a kezdet.

Ha például arra utasítunk egy simet, hogy a saját feje helyén lévő tárgyat használja, akkor egész egyszerűen elrepül az értelmezhetetlen utasítástól, mint egy lufi. Ha furcsákat akartok álmodni, íme az egész kísérlet, egy kis Twilight-paródiába oltva:

Nektek melyik a kedvenc Sims 4-es pillanatotok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)