Hirdetés

The Sims 4 - kellene valami diplomát is szerezni, nem?

|

A PC-sek már jövő hónapban egyetemi hallgatókat csinálhatnak a simekből, de a konzolosoknak sem kell túl sokat várniuk az újdonságokra.

Hirdetés

Kiszivárgott képek alapján már tegnap gyanítani lehetett, hogy nemsokára bekerülnek az egyetemek a The Sims 4-be is. Az Electronic Arts nem is húzta sokáig a rajongók idegeit, és hivatalosan is bejelentette a következő kiegészítést a játékhoz.

Hirdetés

A Discover University névre keresztelt csomag többek között két egyetemmel, három új karrierlehetőséggel, valamint a felsőoktatás majdnem minden örömével és bánatával bővíti ki a The Sims 4-et, így a simek a tanulás mellett még egy csomó dolgot csinálhatnak egyetemistaként. A kiegészítő november 15-én jelenik meg PC-re, december 17-én pedig PlayStation 4-en és Xbox One-on is elérhetővé válik. A bejelentéssel együtt érkezett trailer pedig ad is egy kis ízelítőt a The Sims 4-es egyetemi életről.

Nektek hogy tetszik? Külditek egyetemre virtuális emberkéiteket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)