Hirdetés

The Sims 4 - az új kiegészítőben egyetemre küldhetjük simjeinket?

|

Néhány kiszivárgott kép alapján szinte biztosra vehetjük, hogy hamarosan a felsőoktatás is bekerül a játékba.

Hirdetés

Az elmúlt években sok kiegészítőcsomag érkezett a 2014-ben megjelent The Sims 4-hez, legutóbb például varázslókat csinálhattunk virtuális emberkéinkből. A jelek szerint pedig legközelebb az egyetemi élet fog bekerülni, ráadásul nagyon úgy tűnik, hogy még idén.

Hirdetés

CaptureTheCosmo nemrég megosztott a saját Twitter-oldalán három képet, amelyek elméletileg azt bizonyítják, hogy érkezik egy Discover University nevű kiegészítés a The Sims 4-hez. Az Xbox One-os oldal alapján december 17-én debütál a pakk, de lehet, hogy PC-n még előbb megkaphatjuk. A hivatalos leírás alapján simjeink többféle kurzuson vehetnek részt az egyetemen, így tanulhatnak például mérnöknek, tanárnak, de akár jogi pályát is választhatnak. Elméletileg két intézmény, a történelmi University of Britechester és a modernebb Foxbury Institute között dönthetünk majd.

Persze az egyetmeni élet nemcsak a tanulásról szól, így lesznek szabadidős tevékenységek, kedvünk szerint bejárhatjuk a kampuszt, és még a rivális iskolával is kiszúrhatunk ilyen-olyan módon. Ráadásul csak rajtunk áll például az, hogy simünk az egész éjjelt a házi feladat megírásával tölti, vagy fittyet hány az egészre és inkább alszik egy jót. A fentiek alapján tehát elég autentikus élménnyel készül az EA, kíváncsian várjuk, hogy mikor jelentik be hivatalosan is a pakkot.

Ti örülnétek egy ilyen kiegészítőnek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)