Hirdetés

The Sims 4 - egy 20 perces gameplay, ami többet mutat, mint vártuk

|

A The Sims 4 fejlesztői feltöltöttek egy húsz perces játékmenet videót, azonban néhány szemfüles játékos kiszúrt néhány további érdekességet.

Hirdetés

Medencét és csecsemőt nem, Premium előfizetési lehetőséget viszont úgy tűnik kapni fog a The Sims 4. Ez megintcsak nem jó jel.

Pár napja jött ki a The Sims 4 új videója, ami hivatalosan 20 perc nyers játékmenetet mutat. Már csak emiatt is érdemes megnézni, a játék jó lesz, csak túl kell tennünk magunkat néhány hiányosságon. A videó egy pontján megjelenik a prémium tagság leírása, ami a következőképpen szól: „The Sims 4 Premium. Spórolj a csomagokon, élvezd a korai hozzáférés lehetőségét és exkluzív tárgyakat. Válj Premium taggá, hogy korábban megkapj három új csomagot, benne exkluzív tárgyakkal. A Simjeid egy ijesztő jelmezes bulit tarthatnak, campingezhetnek a szabadban, és stílusosan köszönthetik az újévet.”

Úgy tűnik, a Battlefield Premiumot ültetik át a The Sims 4-be is, viszont mivel az EA célja, hogy a játék játszható legyen offline, bármilyen előfizetéses modell beépítése fura lenne. A The Sims 4 szeptemberben jelenik meg PC-re, kicsit később pedig Mac-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)