Hirdetés

The Sims 4: Spooky Stuff - szellemirtók kíméljenek (videó)

|

Az EA bejelentette a The Sims 4 következő letölthető csomagját, a Spooky Stuffot, amelyet a Halloween ihletett.

Hirdetés

Halloween az egyik legnépszerűbb amerikai ünnep, ezért nem meglepő, hogy az Electronic Arts is kihasználja az alkalmat egy The Sims 4 bővítmény kiadására. Ha már a Star Wars napot Star Wars karakterekkel ünnepelte, ez evidens. 

A Spooky Stuff névre hallgató csomag tartalmaz néhány új jelmezt, díszt, bútorokat és számos témába vágó nyalánkságot, ráadásul olyan újdonságok is megjelennek, mint a kísérteties cukorkás tál (Spooky Candy Bowl) vagy a tökfaragás (Pumpkin Carving Station). Utóbbi érdekessége, hogy a kifaragott tökbe akár a szellem simek is beleköltözhetnek. Természetesen a felhozatalból nem maradhat ki a halloweeni party rendezése sem, az ehhez szükséges dekorációt (beleértve a vérfagyasztó ételeket is) szintén magában foglalja a DLC. Mutatjuk, hogy mire számíthattok: 

A The Sims 4: Spooky Stuff megjelenése szeptember 29-én várható. Ti ki fogjátok próbálni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)