Hirdetés

The Sims 4 - a nevetés megölhet, a depresszió nem

|

Az EA nagyon nem szeretné, ha a könnyed, bohókás életszimulátorukat játszva az embereknek olyan emlékek jutnának eszükbe, melyek tönkretennék a napjukat.

Hirdetés

Már ezerszer hallhattuk, hogy mennyire fontosak lesznek az érzelmek a The Sims 4 karakterek életében, és bár lesznek olyan érzelmek, melyekbe akár bele is halhatnak szerencsétlenek, azért vannak dolgok, amiket feláldoztak a bohókás hangulat oltárán.

Például megeshet, hogy simünk szó szerint belehal a röhögésbe, de a depresszió nem lehet halálok egészen egyszerűen azért, mert nem szeretnének kellemetlen érzéseket kelteni a játékosokban. „Ami nem lenne helyénvaló a játékban az a depresszió okozta halál. Igaz, hogy egy életszimulátort szeretnénk, de ugyanakkor könnyednek, és viccesnek tervezzük. Ezt próbáljuk észben tartani, amikor arról beszélünk, hogy milyen lehetőségeket építsünk a játékba” – mesélte a Polygonnak Graham Nardone producer.

Ugyan ez az oka annak, hogy a természeti katasztrófák sem jelennek meg a Sims 4 világában. Egy tornádó vagy földrengés valósabbá tenné a világot, de nagyon rossz emlékeket ébreszthet némely játékosban, amit lehetőség szerint kerülnének a fejlesztők. „Tisztelned kell az embereket, és azt hiszem, hogy ez egy fontos pontja a The Sims 4-nek – tisztelettel bánni az emberek életével.”

Persze nincs még semmi kőbe vésve: a Maxis emberei házon belül rengeteg vitát folytatnak a szélsőséges érzelmekkel kapcsolatban, így még bármi megtörténhet. Ti mit szóltok ehhez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)