Hirdetés

The Sims 4 - szabadúszó munkák, konzolos billentyűzet- és egértámogatás érkezik

|

Ingyenes frissítés hoz majd új munkákat, öltözékeket a játékba.

Hirdetés

Miután a közösségnek elege lett, hogy évekkel később is alapvető funkciók hiányoznak a The Sims 4-ből, a Maxis összekapta magát. A játék a tereprendező eszközök mellett belső nézetet is kapott, és még ebben a hónapban jön a következő ingyenes csomag.

Hirdetés

Április 16-ától a PC-s és Mac-es változatban simjeinket megtehetjük szabadúszó írónak, grafikusnak vagy programozónak, így otthonról dolgozhatnak. A megbízásokat egy ügynökségtől kapják, és válogathatunk a különböző, általuk elvégzendő feladatok között. Minél több munkát végeznek el a simek, annál többet kérhetnek később, és nyugodtan szabadságra mehetnek vagy belehúzhatnak, ha olyan a helyzet. A freelancerként tevékenykedő karakterek egy új laptopot szerezhetnek, valamint lebegő falipolcok is elérhetővé válnak. Jön pár új ruha, melyet az alább beszúrt videóban tekinthettek meg.

A konzolokra ugyanezen a napon megjelenő frissítés ugyan a freelancer melókat nem teszi elérhetővé a konzolos változatban, de az egér és billentyűzet használatát engedélyezi mind Xbox One-on, mind PlayStation 4-en. 

A következő fél évben számíthatunk még egy kiegészítőre, valamint további tartalmakra. 

Watch Maxis Monthly: April 2019 from TheSims on www.twitch.tv

Szerintetek jó irányba halad a fejlesztőcsapat? Vagy esetleg már a The Sims 5-ön kellene dolgoznia?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)