Hirdetés

The Sims 4 - furák ezek a mai gyerekek... (videó)

|

Azért éreztük, hogy nem lesz minden tökéletes a The Sims 4-ben. Az első komolyabb glitch a kisbabákat érinti, akik torzan születnek, de nem szándékosan.

Hirdetés

Túltettük magunkat azon, hogy nem hívhatjuk randevúra a kaszást, már megbékéltünk a medencék és a tipegők hiányával is, de váhatóan hamarosan jön egy újabb patch a The Sims 4-hez, mert a démoni babák látványát nem könnyű feldolgozni.

Több felhasználónál is előfordult, hogy a csecsemő apróbb testi rendellenességekkel született. Talán a tolerancia elterjedését elősegítendő a The Sims 5-ben ez már feature lesz, most viszont még biztosan nem szándékos, hogy a babák ujjai félméteresre nyúlnak, szemük kiugrik, és valahogy a testük sincs egészen rendben. A szülők ennek ellenére igen büszkék. Fő az elfogadás, még akkor is, ha a gyermek úgy néz ki, mintha egy horrorfilmből lépett volna elő.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)