Hirdetés

The Sims 4 - kövér vagyok és gyűlölöm magam

|

Óriási újításnak ígérkezik az önértékelési és súlyproblémákkal küzdő Simek megjelenése, akiknek már csak egy Schobert Norbert DLC kellene valamikor.

Hirdetés

Először nem hivatalosan, majd hivatalosan is bemutatkozott a The Sims 4 a gamescom keretében, ahol már megcsodálhattuk a Simek széles fizikai és a morális skáláját. Most kiderült, hogy ezen két paraméter szorosan összefügg.

A Maxis producere, Grant Rodiek árulta el, hogy a The Sims 4 keretein belül rengeteg féle embert alkothatunk, személyiségük és testalkatuk szabadon variálható, sőt, a játékmenet során minden változik. Például ha egy Sim nem edz soha, akkor bizony hamarosan megereszkedik a hátsója, kanapépacává (bocs Paca) változik, és ha a személyisége egyébként nárcisztikus vonásokkal bír, könnyen lehet, hogy megutálja magát. A Simek reagálnak érzelmileg minden változásra, így megjelenik majd az önértékelési zavarokkal küzdő karakter, hogy minden fontos részletet megtanuljunk az életről a játékmenet során.

Rodiek persze igyekezett hangsúlyozni, hogy nem arról lesz szó, hogy minden kövér Sim boldogtalan, hiszen ők nem akarják megmondani senkinek, mi a jó és a rossz (ez tehát mégsem egyértelműen a fitnesz-fasiszták játéka lesz), de a szélesebb érzelmi spektrum szülhet majd érdekes helyzeteket. Lehet örülni annak, hogy egyre komplexebb modellek születnek az életszimulátorban, vagy lehet húzni a szánkat, hogy újabb lehetőség nyílik táplálkozási zavarokkal küzdő, énkép-zavaros tinik kinevelésére az egyébként is erre szakosodott szórakoztatóiparban, én inkább rátok testálnám a véleményalkotás mámoros érzését. Addig eszem valamit és sírok közben kicsit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)