Hirdetés

The Sims 4 - launch trailer hangol rá a Get Famous DLC-re

|

Befutott a The Sims 4 új kiegészítője, amelyben sztárokká válhatunk.

Hirdetés

A The Sims 4 fejlesztői igyekeznek lépést tartani a modern trendekkel, így a játék következő tartalmi csomagjában híresek lehetünk: választhatjuk a filmsztárok pályáját és az influencerek, a véleményformálók életét is. 

Hirdetés

A The Sims 4: Get Famous utolsó trailere a mozik világába enged betekintést, különböző forgatási helyszínekbe és helyzetekbe csöppenhetünk bele főszereplőinkkel, akiknek láthatóan komoly rajongótáboruk van. Miért ne kerülhetnénk bele mi a következő nagy blockbusterbe? A Hollywoodra hajazó új terület, Del Sol Valley a lehetőségek hazájaként funkcionál, ráadásul több mint 400 új tárggyal szabhatjuk testre a simünket és a környezetét. 

A Get Famous már elérhető az alapjátékhoz, így nincs más dolgotok, mint virtuálisan létrehozni és felfuttatni a következő Robert Downey Jr.-t vagy Gal Gadotot - csakhogy a blockbustereknél maradjunk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)