Hirdetés

The Sims 4 - konzolokra jön a Get to Work kiegészítő

|

A novemberben PlayStation 4-re és Xbox One-ra is megjelent játék ezeken a platformokon is tovább bővül.

Hirdetés

Úgy lett volna elegáns, ha a The Sims 4 konzolos változatai már tartalmazzák ez eddig megjelent extrákat is, de a sorozat múltját ismerve nem lepődünk meg azon, hogy nem így lett.

Hirdetés

Az EA szép lassan fogja adagolni a kiegészítőket PS4-re és Xbox One-ra, kezdve a Get to Workkel, ami PC-re és Mac-re 2015 áprilisától elérhető. Ebben a játékosok munkahelyeiken is irányíthatják detektívként, orvosként, vagy tudósként dolgozó simjeiket, esetleg boltot nyithatnak, vagy kitaníthatják a karaktereket mondjuk péknek. A csomag március 20-án jelenik meg, és körülbelül 12 ezer forintot kell érte fizetni. Akit ez meglep, azt üdvözöljük a The Sims világában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)