Hirdetés

The Sims 4: Get Together - egy kicsit később megyünk bulizni

|

A The Sims 4 második kiegészítője, a Get Together a vártnál később érkezik, de legalább ugrálhatunk szikláról medencébe.

Hirdetés

Ahogy a korábbi játékokhoz, a The Sims 4-hez is érkeznek a kiegészítők, még ha nem is olyan ütemben, mint annak idején.

A korábbi Get to Work után a Get Together következik, ami a partizásra, az éjszakai életre fókuszál. Eredetileg novemberben jelent volna meg, viszont a napokban az EA bejelentette, hogy szükség van még egy kis csinosítgatásra, így a kiegészítő december 8-ától lesz megvásárolható. A nyert időben a csapat az új, Don't Wake the Llama! nevű társasjátékon, a klubok működésén, az egész rendszeren dolgozik még, mert nem voltak elégedettek azzal, amit mostanra elértek. Legalább most már pontos dátumunk van.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)