Hirdetés

The Sims 4 - gigantikus toalettek az utcákon

|

Miért kell valakinek toronyház méretű toalett a kertjébe? Azért, mert a The Sims 4-ben ezt is lehet.

Hirdetés

Nekem őszintén szólva hiányoznak a cheatek a játékokból. Nyilván nem az olyanok, amikkel a godmode-ot meg az ingyen lőszert lehet aktiválni, hanem azok, amik rejtett játékelemeket varázsolnak elő (pl. Rogue Squadronban a CHICKEN, nem is emlékszem, máshogy elő lehetett-e hozni az AT-ST-t), vagy... nos, irreálisan naggyá tesznek bizonyos tárgyakat.

A The Sims 4 kicsit sem hibátlan, a démoni babás glitch például egész elképesztő, de ezt most nem egy hiba, hanem egy csalás idézte elő. Valójában nem is csalás, csak egy kis trükk, sőt, lehet hogy ez is egy bug, mindenesetre ahhoz, hogy bármilyen tárgyat irreálisan naggyá varázsoljatok, a Shitfet és a ] billentyűt kell nyomva tartani. Nos, mivel magyar billentyűzeten nincs ] billentyű, érdemes a Shift-Alt megnyomásával átváltani a billentyűzetet (ha ezt beállítottátok) angolra, majd a Shift és Ú billentyűket nyomni veszettül. Az eredményt a PC Gamer videójában láthatjátok.

Ti mit növelnétek meg a The Sims 4-ben? Vagy már játsszátok is a Maxis új játékát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)