Hirdetés

The Sims 4 - ha nem lesz sikeres, nem folytatják

|

Mialatt a játékosok már azt sorolják, hogy mit szeretnének a The Sims 5-ben látni, a Maxis igyekszik felhívni a figyelmet arra, hogy a negyedik rész még csak egy hete van kint.

Hirdetés

Sőt, még annyi sincs. Az eddigi tesztek és beszámolók alapján nincs mindenki megelégedve a The Sims 4-gyel, újítások ide vagy oda, és ez nem a bugok miatt van.

Lehetne szebb, tudhatna többet, jó volna, ha lennének benne medencék, de sokan már annak is örülnének, ha más, kevésbé bonyolultan megvalósítható, kiszedett funkciók egy részét visszaraknák. A Maxis egyelőre a jelenleg fellépő hibákra koncentrál, illetve várja, hogy az eladások megugorjanak, a jövőt majd csak akkor kezdi el tervezgetni, ha mindenki elégedett. A hivatalos fórumon az egyik producer közölte, ami egyébként is nyilvánvaló volt: egyelőre még nem a The Sims 5-ön dolgoznak, sőt, nem is gondolnak rá. Ha a negyedik rész nem lesz sikeres, már nincs értelme folytatni. Kiegészítőkről és frissítésekről egyelőre nem beszélhetnek, de borítékolható, hogy mindkettőből lesz néhány(száz).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)