Hirdetés

Új elfoglaltságot és piacteret hoz magával a The Sims 4 következő DLC-je

|

Akinek fontos, hogy mit visel, az hamarosan virtuálisan is elkészítheti a saját öltözékét.

Hirdetés

Idén húsz éve már, hogy megküzdhetünk a virtuális emberkéink boldogságáért, és könnyen megeshet, hogy a széria legutóbbi része, a 2014-ben megjelent The Sims 4 még legalább ennyi ideig fogja ellátni plusz tartalmakkal a közösséget. A játék következő, fizetős csomagja a Knitting Stuff Pack lesz, amelyet a franchise játékosai szavaztak meg. 

Hirdetés

A csomag nem árul zsákbamacskát, azt kínálja, amit a cím ígér: kedvünkre köthetjük meg benne a saját ruhadarabjainkat, amelyek mintája, típusa és színe csakis rajtunk áll. A pakk magában foglal egy új tárgyat is, a hintaszéket, amely egyszerűen nem hiányozhat a kötögetés idilli képéből; persze a simek ebben csücsülve nem csak kreatívkodhatnak, hanem beszélgethetnek, tévézhetnek, zenét hallgathatnak vagy olvashatnak is. A hintaszékek egyébként különös hatással lesznek az idős simekre, ugyanis általuk afféle múltidézésként felelevenítenek egy-egy pozitív vagy épp kevésbé pozitív emléket. 

A DLC tartalmazni fogja a Plopsy névre keresztelt online áruházat is, ahol a simek eladhatják a saját kézzel készített termékeiket, így könnyen szerezhetnek egy kis extra pénzt, de akár el is költhetik a megtakarításukat mások egyedi cuccaira.

A The Sims 4: Knitting Stuff Pack egyelőre nem rendelkezik megjelenési dátummal, de a következő hónapok során számíthatunk rá. Ti ki fogjátok próbálni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)