Hirdetés

The Sims 4 megjelenés - hamarosan Mac-re is

|

Idén végre az almás gépek tulajdonosai is nevelgethetnek virtuális emberkéket a The Sims 4-ben, ráadásul azok is jól járnak, akiknek már megvan a játék.

Hirdetés

A The Sims sorozat már az első rész óta kíválóan teljesít az eladási listákon mind nálunk, mind pedig világszinten, hiszen a keményvonalas játékosok és az unatkozó barátnők egyaránt bele tudnak feledkezni a jópofán hablatyoló emberek életének egyengetésébe. Elvégre ki ne szórakozna remekül azzal, hogy belevezet egy simet a medencébe (merthogy már van medence!), hogy aztán rögtön kitörölje a létrát (ami most már nem is gond, igazából), a további hihetetlen poénokról nem is beszélve?

Most pedig itt az újabb öröm, hiszen a The Sims 4 idén OS X-et futtató gépekre is megjelenik, hogy segítségével egy újabb célközönség felejthesse el a külvilágot néhány jelentéktelen napra. A bejelentést a cég a Twitter-oldalán tette közzé, később pedig még az a jó hír is kiderült, hogy akinek már megvan a játék Windows változata, az teljes ingyen és bérmentve töltheti le a Maces verziót.

A The Sims 4 megjelenés februárban várható Macre. A játék Windowsra tavaly ősz óta érhető el. Van közületek olyan, aki Mac-en játszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)