Hirdetés

The Sims 4 - már nem lehet randira hívni a kaszást

|

Ahogy megjelent a The Sims 4, megérkezett hozzá a Day One patch is, ami kijavít néhány komolyabb és nem olyan komoly hibát. Aki a halált akarja randevúra hívni, ne telepítse.

Hirdetés

Lassan hozzászokhatunk ahhoz, hogy ha jön egy új játék, a megjelenés napján megérkezik hozzá az első javítás is, érdemes ezt belekalkulálni, és ennek megfelelően felszabadítani a szükséges tárhelyet.

Hozzánk csak negyedikén jön, de bizonyos régiókban már ma játszható a The Sims 4, és már ma letölthető hozzá a Day One patch. A frissítés két komoly hibát javít, amik a Build Mode-ot és a Create A Simet érintették, illetve néhány apróbbat, melyek egyébként nem tették tönkre a játékélményt. Ez utóbbiak közé tartozik a kaszással való randevúzás lehetősége, illetve a háztartási eszköztárban hibernálódó bébik jelensége.

És azt is megtudtuk, hogy lesznek cheatek. CTRL+SHIFT+C, motherlode!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)