Hirdetés

The Sims 4 - megjöttek a medencék!

|

Egy ingyenes frissítés letöltése után most már medencéket is építhetünk a The Sims 4-ben. Újra van értelme az életnek.

Hirdetés

Ahányszor házat építettem, mindig volt hozzá medence, úgyhogy teljesen át tudom érezni azok fájdalmát, akik a The Sims 4 alapjátékból hiányolták a medenceépítés lehetőségét.

Az Electronic Arts megígérte, hogy egy ingyenes frissítés formájában később ezt is berakja a játékba, és ma végre eljött a nap: lehet medencéket építeni a The Sims 4-ben! Méghozzá nem is akármilyeneket: felhúzhatjuk egy ház tetejére, csinálhatunk akváriumszerűt, vagy megoldhatjuk azt is, hogy a házat tartó egyik oszlop a vízbe lógjon bele. A simek amellett, hogy úszhatnak, akár a parton ülve is beszélgethetnek, miközben lógatják a lábukat. A lehetőségeket az alábbi videó kiválóan szemlélteti.

Egyébként egy rakat új fürdőruha is elérhető, ha már. Ja, és meg is lehet fulladni. Csupa móka és kacagás.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)