Hirdetés

The Sims 4 - mi történik, ha nem játszol vele?

|

Az életszimulátorban a Simek akkor is csinálnak dolgokat, ha nem terelgetjük őket. Az már más kérdés, hogy mennyire értelmes dolgokat.

Hirdetés

Az OfficialNerdCubed bedobott nyolc, teljesen véletlenszerűen megalkotott simet a The Sims 4 egyik házába, aztán abszolút nem nyúlt hozzájuk, és azt figyelte, hogy mi történik. Mint egy valóságshow, csak ez tényleg vicces.

Nincs interakció, nincsenek parancsok, nincs segítség, csak figyeljük, mi történik. Az így kialakult kontrollálatlan káoszban simek estek szerelembe, tűzhelyek égtek le, és senki nem volt hajlandó takarítani, vagy megjavítani bármit is. Még a számlát sem fizették be. Az MI nem tűnik különösebben okosnak, és a játékos segítsége nélkül a simek boldogtalanok, betegek és nem fürdenek.

Ennyire szerencsétlen lenne az ember a felsőbb akarat irányítása nélkül?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)