Hirdetés

The Sims 4 - mozizni fogunk az új DLC-ben

|

A Movie Hangout Stuff DLC egy rakás házimozis cuccot hoz el a The Sims 4 házikóiba. És a kertbe is.

Hirdetés

Ismét kaptunk egy DLC-t a The Sims 4-hez. A Movie Hangout Stuff névre keresztelt csomag az otthoni filmnézés örömével bővíti ki a virtuális család életét. Lesz itt minden, ami a mozihoz kapcsolódik. Igen, popcorn is.

Projektorok, falakat betakaró képernyők, a hátsókertbe kipakolt hatalmas televízió. Ez mind benne van a Movie Hangout Stuff nevű The Sims 4 DLC-ben és még sok egyéb csodát is pakoltak a csomagba, lesznek például új rucik is. A simek ezután simán áthívhatják cimboráikat és együtt csaphatnak egy nagy filmnézős bulit rágcsálnivalóval és minden egyébbel ami egy igazi mozizáshoz elengedhetetlen. A film alatt egymással is interakcióba léphetnek a simek, például le fogják pisszegni azokat akik a túl sokat dumálnak. Tíz darab mozifilm lesz a teljes felhozatal, ezek mint komplett történetek.

Nézzétek meg pontosan milyen újdonságok érkeztek a Movie Hangout Stuff DLC-vel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)