Hirdetés

The Sims 4 - se medence, se csecsemők nem lesznek

|

A legelső Sims óta élvezzük, ahogy tehetetlen simjeink keresik a kiutat a medencéből, amiből kivettük a létrát. A The Sims 4-ben ezt az élményt már nem élhetjük át.

Hirdetés

A The Sims sorozat minden egyes része arról szólt, hogy miután megépítettük álmaink otthonát, olyan életet adjunk simjeinknek, amilyenre mi magunk vágyunk. Vagy épp ellenkezőleg, attól függ, hogy saját családunk, vagy az általunk leginkább gyűlölt személy virtuális mását alkottuk-e meg.

Az én álmaim otthonában bizony van medence (ha nem is bent a házban, legalább az udvarban), úgyhogy az Electronic Arts legutóbbi blogfrissítése engem is szomorúvá tett. A kiadó ugyanis - tudva, hogy népszerűtlen lesz emiatt - bejelentette, hogy a szeptemberben megjelenő The Sims 4 alapjátékban nem építhetünk majd medencéket, és a csecsemő fázis is kimarad simjeink életciklusából. Ettől persze nem feltétlenül lesz rosszabb a játék, hiszen rengeteg új funkciót terveznek bemutatni, de azért mégis érthetetlen és sajnálatos a döntés. Majd egy kiegészítőben...

A fenti kép a The Sims 3-hoz tartozik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)