Hirdetés

The Sims 4 - most sem ússzuk meg évszakos kiegészítő nélkül

|

A sorozat negyedik része is meg fogja kapni a már tradícióvá vált Seasons kiegészítőt.

Hirdetés

Habár már közel sem számít annyira formabontó újdonságnak, mint az első rész megjelenésekor, a casual réteg számára még mindig töretlen siker a The Sims-sorozat, ezt jelzi az is, hogy hamarosan érkezik a következő kiegészítő.

Hirdetés

Már a sorozat második része óta minden epizódhoz megjelent a Seasons kiegészítő, ami évszakokkal dobja fel a megszokott játékmenetet. Hamarosan a negyedik rész és csatlakozik a tradícióhoz, ugyanis idén júliusban ismét megjelenik a már jól ismert csomag új kiadása.

A kiegészítő egy csomó ünnepnapot fog hozzáadni a játékhoz, mint pl. a Love Day, a Harvest Fest vagy a Winterfest, ráadásul még arra is lehetőségünk adódik, hogy saját, egyedi ünnepnapokat találjunk ki, szóval mostantól minden héten lehet államilag elismert szomjas csütörtök. Emellett olyan új feature-ök is bekerülnek a játékba, mint a virágrendezgetés vagy a botanikus karrier.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)