Hirdetés

Sosem találnád ki, hogyan speedrunolnak a The Sims rajongók

|

Ki szerez leggyorsabban diplomát? Ki épít fel leggyorsabban egy házat? Ennél sokkal betegebb dolgot eszeltek ki a játékosok.

Hirdetés

Emlékeztek még arra, amikor néhány hónapja a Club Penguin játékosok azon versenyeztek, ki tudja magát a leggyorsabban kitiltatni a játékból? A The Sims rajongók most egy nagyon hasonlót eszeltek ki maguknak.

A játékban ha nem foglalkozunk a karakterünk szükségleteivel, az akár bele is halhat. A babákkal nem ilyen kegyetlen a játék, ha velük nem bánunk rendesen, elviszi őket a gyámügy, mielőtt komoly bajuk eshetne. A feladat egyszerű: ismerkedj meg egy másik simmel, hozzatok össze egy babát, majd miután megszületett, vitesd el a gyámüggyel.

A jelenlegi rekordtartó SimplySeze, aki három különböző speedrunra is rámegy az alábbi videóban (mi most a másodikról beszélünk, ami 3:12-nél kezdődik). A trükk abban van, hogy a lehető legtöbbet kell aludni, mert olyankor extra gyorsan pörög az idő, de arra azért érdemes vigyázni, hogy ilyenkor se nullázzuk ki a karakterünk értékeit, mert lehet, hogy sosem kel fel álmából.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)