Hirdetés

The Sims 4 - szabadon alakítható lépcsők jönnek a mai frissítéssel

|

Azok is örülhetnek, akik az arab világ építészetét és a muszlimok öltözékeit kedvelik.

Hirdetés

Idén jöhetett volna a The Sims 5, ha tartja magát a Maxis a korábbi menetrendhez, azonban a fejlesztők inkább úgy látták jónak, ha egy teljes értékű folytatás helyett a The Sims 4-et bővítik tovább. Nem tudunk ezzel vitatkozni, pláne amíg ingyenes frissítések is érkeznek a csomagok meg kiegészítők mellé.

Hirdetés

Ma jelenik meg egy update, mely számos eszközt, tárgyat, öltözéket ad a játékhoz. Lesznek pihenőszékek, korlátok, kerti bútorok, muszlim öltözékek férfiaknak és nőknek, és ami a legjobb, úgy építhetünk lépcsőket, ahogy nekünk kényelmes. Az alábbi videóban 4 perctől láthatók az újdonságok, előtte a The Sims Freeplay-ről beszélnek. A lépcsőkre 11 perc környékén térnek rá.

Milyen újításokat látnátok még szívesen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)