Hirdetés

The Sims 4 - háromra mindenki Star Wars karakter!

|

Az Electronic Arts azzal ünnepelte a Star Wars napot, hogy ingyenes, Star Wars-témájú skinekkel bővítette a The Sims 4 felhozatalát.

Hirdetés

Már egy hónapja annak, hogy megjelent a The Sims 4 első komolyabb kiegészítője Get to Work címmel, tegnap pedig lezajlott a világszerte ünnepelt Star Wars nap (amit mi egy laza GameNighttal koronáztunk meg), tehát a kettő tényt összevonva kijön az eredmény, hogy eljött az idő egy újabb bővítménynek, amely a Star Warst célozza meg. 

A "May the 4th be with you" szlogenen felbuzdulva az EA úgy gondolta, hogy jópofa dolog lenne a '4th - The Sims 4' tengelyen elindulva kosztümökkel bővíteni az életszimulátort, amelyben így három karakternek is beöltöztethetjük simjeinket: lehetünk a Baljós árnyakból ismert Darth Maul, Boba Fett vagy akár Aayla Secura jedi mester is. 

A kiadó tavaly elérhetővé tett már négy Star Wars-stílusú skint a The Sims 4 felhasználóinak, akkor a Leia, Darth Vader, Yoda és Luke kosztümök szórakoztatták a játékosokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)